Gastenboek

Onderwerp: John Door: Smithd784 Datum: 02-07-2018

I value the post.Thanks Again. Awesome. dcaebdegceccekdg

Onderwerp: Prachtig Door: Juliette Datum: 04-02-2018

Wat een mooie site met prachtige foto's van jullie eveneens prachtige honden. De blog en alle informatie op de site is duidelijk en verhelderend. De kleur fox red was voor mij nog niet bekend en ik ben er echt verliefd op geworden. We hebben al contact via de mail maar ik vind de site ook zo mooi (strak design) dat ik ook hier even wilde reageren. Succes met het komende nestje.

Onderwerp: Prachtige pups Door: Els stolp Datum: 04-05-2018

War groeien de pups snel ze zien er prachtig uit .Wij komen zondag kijken en zijn heel benieuwd .Leuk om blog te volgen tot zondag groetjes piet en els

Onderwerp: John Door: Smithd765 Datum: 30-01-2018

Usually I do not read writeup on blogs, nevertheless I wish to say that this writeup extremely forced me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, really wonderful post. degbfdeebbckfdbd

Onderwerp: Mooi Door: Jutta Datum: 19-04-2016

Mooi website Simone. Ik ben zoooo benieuwd naar de pups.

Onderwerp: Re:Mooi Door: Simone Datum: 20-04-2016

Hoi Jutta, wat ontzettend gezellig dat je naar de pups kwam kijken en wat een leuke, lieve cadeautjes. We zijn vergeten een foto van je te maken met de pups. Kom maar snel weer even kijken.

Onderwerp: Lieve Pepper met haar kindjes Door: Corrina Datum: 19-04-2016

Ohhh wat had ik hier naar uitgekeken en eindelijk was het dan zover, ik mocht op kraamvisite . Wat een geweldig mooie pups zijn en als je nog niet verliefd was dan kan je na het zien van deze schatjes er niet meer omheen. Ik was al zo vreselijk verliefd op Pepper dat het eigenlijk niet kon missen dat ook haar kindjes om op te vreten zijn. Had er zo graag gelijk een paar in mijn handtas gestopt maar dat is egoïstisch dus heb mij er overheen gezet en ze alle 7 bij hun moeder achter gelaten.
Ik tel de dagen dat ik weer op visite kan komen en kijk zo vreselijk uit naar het moment dat ik een van de twee dames mee naar huis mag nemen.
Zoals ik verwacht had wordt er heel goed voor mijn puppenkind gezorgd door Peppet, Ottomar en Simone, daar ben ik ze enorm dankbaar om.
Heel erg bedankt dat ik langs mocht komen en verheug mij enorm op het volgende bezoek.
Tot snel

Onderwerp: Filmpje van 14-4 Door: Karin M. Datum: 16-04-2016

Prachtig filmpje van 14-4... Wat doen ze het goed! En zo schattig allemaal! Ik zie jullie vanmiddag, kan niet wachten altijd weer een feestje om zulke kleine hummeltjes te bewonderen... Lieve groetjes en tot straks!

Karin M.

Onderwerp: Pupjes Door: Karin Datum: 07-04-2016

Wat fijn om te zien hoe het met de pupjes gaat! Ze doen het volgens mij allemaal erg goed. ze zien er zo schattig uit! Ik hoop jullie, de pups en Pepper gauw te ontmoeten... Lieve groetjes en een dikke knuffel voor Pepper...

Karin M.

Onderwerp: Pups Door: Desirée Datum: 02-04-2016

Wat een prachtige pups en wat een mooie kleur!
Groetjes van de Weimaraner op Qui Vive.

1 | 2 >>

Nieuw bericht