Gastenboek

Onderwerp: Prachtig Door: Juliette Datum: 04-02-2018

Wat een mooie site met prachtige foto's van jullie eveneens prachtige honden. De blog en alle informatie op de site is duidelijk en verhelderend. De kleur fox red was voor mij nog niet bekend en ik ben er echt verliefd op geworden. We hebben al contact via de mail maar ik vind de site ook zo mooi (strak design) dat ik ook hier even wilde reageren. Succes met het komende nestje.

Onderwerp: John Door: Smithd765 Datum: 30-01-2018

Usually I do not read writeup on blogs, nevertheless I wish to say that this writeup extremely forced me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, really wonderful post. degbfdeebbckfdbd

Onderwerp: Mooi Door: Jutta Datum: 19-04-2016

Mooi website Simone. Ik ben zoooo benieuwd naar de pups.

Onderwerp: Re:Mooi Door: Simone Datum: 20-04-2016

Hoi Jutta, wat ontzettend gezellig dat je naar de pups kwam kijken en wat een leuke, lieve cadeautjes. We zijn vergeten een foto van je te maken met de pups. Kom maar snel weer even kijken.

Onderwerp: Lieve Pepper met haar kindjes Door: Corrina Datum: 19-04-2016

Ohhh wat had ik hier naar uitgekeken en eindelijk was het dan zover, ik mocht op kraamvisite . Wat een geweldig mooie pups zijn en als je nog niet verliefd was dan kan je na het zien van deze schatjes er niet meer omheen. Ik was al zo vreselijk verliefd op Pepper dat het eigenlijk niet kon missen dat ook haar kindjes om op te vreten zijn. Had er zo graag gelijk een paar in mijn handtas gestopt maar dat is egoïstisch dus heb mij er overheen gezet en ze alle 7 bij hun moeder achter gelaten.
Ik tel de dagen dat ik weer op visite kan komen en kijk zo vreselijk uit naar het moment dat ik een van de twee dames mee naar huis mag nemen.
Zoals ik verwacht had wordt er heel goed voor mijn puppenkind gezorgd door Peppet, Ottomar en Simone, daar ben ik ze enorm dankbaar om.
Heel erg bedankt dat ik langs mocht komen en verheug mij enorm op het volgende bezoek.
Tot snel

Onderwerp: Filmpje van 14-4 Door: Karin M. Datum: 16-04-2016

Prachtig filmpje van 14-4... Wat doen ze het goed! En zo schattig allemaal! Ik zie jullie vanmiddag, kan niet wachten altijd weer een feestje om zulke kleine hummeltjes te bewonderen... Lieve groetjes en tot straks!

Karin M.

Onderwerp: Pupjes Door: Karin Datum: 07-04-2016

Wat fijn om te zien hoe het met de pupjes gaat! Ze doen het volgens mij allemaal erg goed. ze zien er zo schattig uit! Ik hoop jullie, de pups en Pepper gauw te ontmoeten... Lieve groetjes en een dikke knuffel voor Pepper...

Karin M.

Onderwerp: Pups Door: Desirée Datum: 02-04-2016

Wat een prachtige pups en wat een mooie kleur!
Groetjes van de Weimaraner op Qui Vive.

Onderwerp: Re:Pups Door: Ottomar Datum: 03-04-2016

Wat leuk Desiree dat je onze site even bezocht hebt. Dank voor je berichtje!

Groetjes van de Red Fox Labrador uit Huizen :-)

Onderwerp: Verliefd Door: Corrina Datum: 29-03-2016

Op 22 januari 2016 zat ik met mijn dochter en 13 jarige teckel Bjorn bij de dierenarts in Sleeuwijk. Terwijl wij in de wachtkamer zaten te wachten kwam er een hond binnen lopen waar ik op slag verliefd op was. Ik tikte mijn dochter aan en zei "moet je kijken wat een prachtige hond daar binnenkomt". Na een aantal minuten verliefd te hebben zitten kijken heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ben ik aan de baas van de prachtige hond gaan vragen wat dit voor hond was. De baas (Ottomar) vertelde vol liefde over zijn prachtige Pepper. Zij waren daar om te kijken of Pepper kon afreizen naar haar partner om zichzelf voort te planten. Ik kon het niet laten om te vragen of hij mij alsjeblieft wilden bellen als het was gelukt. Vanaf die dag ben ik er dagelijks mee bezig geweest en was zo blij dat ik het nieuws kreeg dat Pepper in blijde verwachting was.
Een aantal weken geleden ben ik bij Pepper, Ottomar en Simone thuis geweest om elkaar beter te leren kennen. Ik ben heel gastvrij ontvangen en ben die dag alles te weten gekomen over Pepper, jachttraining, stamboom, testen en nog veel meer. Pepper was op dat moment een aantal weken zwanger en zag er geweldig uit.
En dan is het zover........ Op 2e paasdag krijg ik (terwijl ik in de sportschool ben) een mailtje van Simone. De pups zijn op 27-03-2016 geboren. De mensen om mij heen hebben zich rot gelachen om mijn vreugde dansje met een paar dikke tranen. Mijn wens was uitgekomen ik word de trotse baas van een dochter van Pepper.
Simone en Ottomar, ik wens jullie de komende weken heel veel plezier en liefde met jullie prachtige pups en jullie mooie meid Pepper.
Ik hoop dat ik snel langs mag komen om Rozy te bewonderen.

Groetjes,
Corrina

1 | 2 >>

Nieuw bericht