We hebben het maar wat druk...

04-05-2016 02:43

Afgelopen weekend en maandag hadden we, heel gezellig, de nieuwe eigenaren weer over de vloer. Net als wij waren zij toch wel een beetje verbaasd dat de pups zó snel groeien. We rennen inmiddels de hele dag achter de beestjes aan. Bijvoeden gaat nu al 4x per dag (straks 5x). Pepper geeft wat minder borstvoeding en is voor ons gevoel duidelijk aan het afbouwen. Toch doet ze het nog braaf, wat een kei van een moeder is ze toch.

De pups spelen en stoeien. Ze lijken duidelijk de rangorde aan het bepalen te zijn. Maar voor zover wij kunnen zien zijn ze er nog niet uit. Dat valt natuurlijk ook niet mee met 5 reutjes. En de dames doen daar niet aan onder. Kortom, een heel gedoe, maar boeiend om te zien.

Komende vrijdag worden de pups al gechipt. Ik hoop maar dat dat niet teveel pijn doet. Spannend is het wel, want dezelfde middag krijgen de pups ook hun eerste inenting. En ja, dan komt er ook een paspoort en is alles straks geregeld om de wijde wereld in te kunnen gaan, op naar hun nieuwe baasjes. Ik weet nu al dat het best wennen wordt wanneer ze er straks ineens niet meer zijn. Of je het nu wilt of niet, toch hecht je je aan die beestjes, de kleine rakkertjes, die nog zoveel te ontdekken hebben. Nog maar 2,5 week. Wat vliegt die tijd toch voorbij.... Kan niemand even op de rem trappen?